In prima ora de intreceri a traditionalei curse de la Le Mans, Allan McNish a suferit un accident teribil, pilotul scotian scapand din fericire cu bine dintr-un morman de fiare. Allan a pierdut controlul bolidului marca Audi R18 pe care il conducea dupa o dubla depasire, a lovit un parapet, iar doar un miracol i-a scapat pe cameramani si pe fotografi de o tragedie, informeaza sportinglife.com.

Audi R18, distrus in cursa de la Le MansFoto: Reuters

La doar aproximativ 50 de minute dupa startul cursei de la Le Mans, un incident destul grav a oprit pret de cateva minute intrecerea. In incercarea de a efectua o dubla depasire, Allan McNish a acrosat o masina Ferrari de categoria GTE Pro, iar in urma impactului a fost proiectat intr-un parapet.

Bolidul Audi s-a facut praf, iar multe bucati din acesta au zburat catre spectatori. Cameramanii si fotografii prezenti in acea zona au avut mare noroc, parti din masina trecand foarte aproape de ei.

In momentul impactului, McNish avea peste 200 de km/h. Din fericire, pilotul scotian a iesit nevatamat dintr-un accident teribil.

Vezi accidentul in care a fost implicat Allan McNish: