A acumulat deja 93 de puncte si patru pole-position dupa primele patru etape din noul sezon competitional, iar maniera in care domina cursele este una impresionanta. Sebastian Vettel este omul momentului in Formula 1, pilotul celor de la RedBull fiind laudat chiar si de contracandidati. "In acest moment, Vettel ii seamana foarte mult lui Michael Schumacher la modul cum se impune", a declarat Lewis Hamilton.

Sebastian Vettel, fara rivalFoto: Reuters

"Deja sunt la o diferenta 34 de puncte si e doar startul sezonului. Ce pot sa fac? Noi toti, nr. Mark Webber, Jenson Button, Fernando Alonso si Felipe Massa, luptam impotriva lui. In Turcia, Vettel parca a fost in vacanta. In acest moment, modul in care se impune Sebastian seamana foarte mult cu ceea ce facea Michael Schumacher. Vorbim aici de pole-position in fiecare cursa, iar aproape ca le-a castigat pe toate".

"Se poate intampla sa-l invingem, nimic nu e imposibil, dar stim ca va fi foarte greu. La urmatorul Grand Prix este posibil sa vedem ca au mai adus o imbunatatire si ca sunt tot in fata noastra. Nu vom spune ca totul este incheiat, mai sunt multe etape si nu pot sa afirm ca suntem la ani lumina in urma, este vorba doar de calificari. Un pole-position ne-ar face sa zambim din nou", a declarat Lewis Hamilton, citat de The Telegraph.

"Stiu ca McLaren nu se va da batuta, sunt constient de asta. Sper sa venim cu un update major la Barcelona. Trebuie sa privim in fata cu multa incredere", a conchis Hamilton.

Sebastian Vettel se afla pe primul loc in clasamentul pilotilor, germanul acumuland deja 93 de puncte. Campionul mondial este urmat de Lewis Hamilton (59 de puncte) si de Mark Webber (55 de puncte).

Urmatoarea etapa din calendarul Formulei 1 se va desfasura pe circuitul de la Barcelona, Marele Premiu la Spaniei, in data de 22 mai.