Scuderia Ferrari a prezentat, in cursul zilei de vineri, monopostul cu care va incerca sa castige titlul mondial in sezonul 2011 al Marelui Circ, informeaza Gazzetta dello Sport. Evenimentul a avut loc la Maranello, iar printre cei care au participat la manifestare au fost Luca di Montezemolo, Stefano Domenicali, Fernando Alonso si Felipe Massa.

Foto:

F150 va fi testat pentru prima data de catre Felipe Massa, brazilianul urmand sa urce la volanul monopostului in data de 1 februarie, la Valencia.

"Chiar si dupa atatia ani, aceste prezentari mi se par in continuare emotionante. E un moment frumos pentru toti iubitorii Ferrari, speram sa obtinem multe victorii alaturi de F150. Trebuie sa fim uniti tot timpul, doar daca vom fi o echipa vom reusi sa ne indeplinim obiectivele. Am muncit mult, avem mari asteptari" - Luca di Montezemolo, presedintele Scuderiei Ferrari.

"Astept cu mare nerabdare sa inceapa noul sezon competitional. Am sperante si ambitii mari. 2010 a fost un an bun pentru mine, dar in 2011 imi doresc mai mult. Ne putem multe sperante in acest monopost" - Fernando Alonso.

"Cu toate ca sunt la Ferrari de sase ani, nu cred ca sunt chiar asa de batran. Sunt foarte motivat si sper sa am un sezon foarte bun. Voi fi nevoit sa ma adaptez rapid la noile nodificari, ma astept la un monopost rapid" - Felipe Massa.

Interesant este faptul ca monopostul pe care Scuderia il va folosi in Grand Prix-uri nu va fi identic cu cel prezentat vineri (dupa cum a recunoscut chiar Montezemolo), italienii nedorind sa prezinte toate modificarile efectuate (pentru a le ascunde de marii rivali).