Felipe Massa, pilotul echipei Ferrari, e increzator in fortele sale si declara ca in sezonull viitor va fi mult mai competitiv, urmand a se lupta pentru titlul mondial. Brazilianul a vorbit si despre criticile venite din partea presei, dupa ce i-a cedat lui Fernando Alonso primul loc in cursa din Germania.

Felipe Massa (Ferrari)Foto: Reuters

“Stiu de ce sunt capabil. Pot lupta pentru castigarea campionatului, lucru pe care l-am facut de multe ori. Cei din media vorbesc doar despre ce se intampla azi. Nu isi amintesc niciodata trecutul meu (in Formula 1) si nu se uita niciodata in viitor”, a declarat Felipe Massa, potrivit planet-f1.com.

Massa recunoaste ca are probleme in curse, din acest motiv ajungand pilotul numarul doi in echipa “rosie”. “Ziaristii se uita numai la ce se intampla in fiecare cursa, asa ca nu imi pasa prea mult. Imi pasa doar de ceea ce pot sa fac. Sunt sigur ca o sa rezolv problema pe care am avut-o anul acesta (probleme in calificari) si o sa lupt din nou pentru titlu”, a spus brazilianul.

Pilotul “Calutului Cabrat” spune ca a fost dezavantajat si de anvelopele de la Bridgeston cu care masina ruleaza in sezonul actual. In 2011, Ferrari va avea cauciucuri de la compania Pirelli, iar Massa crede ca masina sa se va comporta mult mai bine.

“Sunt sigur ca voi avea sanse mai mari cand voi incerca Pirelli. Sigur ca anvelopele sunt foarte importante pentru masina, mai ales cand incerci sa faci alte schimbari in cursa decat cele gandite initial. Daca nu poti sa demonstrezi ceea ce este capabil in calificari (din cauza temperaturii cauciucurilor), nu o sa poti incepe primul in cursa”, a adaugat Massa.