La doar cateva luni de la revenire, Michael Schumacher pare tentat sa se retraga din lumea Formulei 1, multiplul campion mondial resimtind din plin lipsa rezultatelor, informeaza presa internationala. Germanul nu a impresionat la MercedesGP, Schumi fiind devansat de coechipierul Nico Rosberg. Au aparut si primele zvonuri in legatura cu inlocuitorul lui Michael, Adrian Sutil aflandu-se in pole-position.

Schumacher, rezultate modeste in 2010Foto: Reuters

Dupa o pauza de trei sezoane, Schumacher s-a intors in Formula 1, dar prestatia germanului a fost mai mult decat modesta. Rabdarea fostului campion pare sa fi ajuns la capat, Michael intentionand sa se retraga la finalul actualului sezon.

Intelegerea lui Schumi cu MercedesGP este valabila pentru trei sezoane, dar lipsa rezultatelor l-ar putea determina pe german sa renunte inainte de termen.

Schumacher a castigat doar 46 de puncte pana in acest moment, destul de putin tinand cont de faptul ca pana si coechipierul Rosberg a acumulat 112 puncte.

Adrian Sutil a intrat in ultima perioada in atentia celor de la MercedesGP, pilotul german aflandu-se de altfel in ultimul an de contract cu Force India.