A strans doar 31 de puncte in 10 etape, iar monopostul nu-l ajuta pentru a face performanta. Michael Schumacher a fost asteptat sa revina, dar rezultatele germanului sunt mult sub pretentiile unui fost campion mondial. "Daca nu se va schimba ceva repede, nu cred ca-l va mai prinde luna martie in Formula 1", a precizat Bernie Ecclestone in legatura cu viitorul lui Schumi.

Michael SchumacherFoto: Reuters

"Nu poate fi mai rapid nici decat coechipierul sau. In conditiile in care nici acesta, care oricum este mai in forma, nu a castigat niciun Grand Prix, cum ar face-o Schumacher?", a precizat Sir Jackie Stewart in legatura cu revenirea in F1 a lui Schumacher.

"As fi preferat sa nu se fi retras atat de repede. Putea sa mai ramana doi ani alaturi de Ferrari. De ce a revenit? Nu pot sa imi dau seama. Se afla intr-o situatie dificila, inconjurat numai de critici", a completat Jackie Stewart.

"Il simt motivat si pus pe treaba. Ideea e ca nu-l ajuta deloc nici masina. Daca nu se va face ceva repede, nu cred ca va mai ramane. Parerea mea este ca nu-l va mai prinde luna martie a anului viitor in Formula 1. Lucrurile nu merg deloc bine, iar intrebarea este: ?", a declarat Bernie Ecclestone, boss-ul Marelui Circ.

Castigator a sapte titluri mondiale (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004) Michael Schumacher s-a retras din activitate in anul 2006. Dupa trei ani de pauza, Schumi a revenit pe circuit, germanul semnand pentru trei sezoane cu MercedesGP.