Felipe Massa si-a prelungit pana in 2012 contractul cu Scuderia Ferrari, brazilianul in varsta de 29 de ani urmand sa fie pilotul italienilor si in urmatoarele sezoane, informeaza Corriere dello Sport. "Sunt fericit ca mi s-a oferit aceasta ocazie de a mai sta inca doua sezoane alaturi de Ferrari", a precizat Massa.

Felipe Massa, tot mai aproape de o despartire de FerrariFoto: Reuters

Felipe Massa a bifat 69 de Grand Prix-uri pentru Ferrari, reusind sa se impuna in 11 curse, in timp ce in alte 30 s-a situat pe podium.

"Ne dorim stabilitate pentru viitor, iar prelungirea contractului cu Felipe este o masura in acest sens. Avem o pereche de piloti de certa valoare, fara egal in privinta talentului, a rapiditatii si a abilitatii de a lucra impreuna" - Stefano Domenicali, seful Scuderiei.

In acest moment, Massa si Alonso (cei doi piloti ai Ferrari) au angajamente cu peninsularii pana la sfarsitul anului 2012.

Felipe a debutat in Formula 1 in 2002, brazilianul trecand pe la Sauber Petronas (2002-2005), in timp ce din anul 2006 Massa concureaza pentru Scuderia Ferrari.