Echipa Red Bull Racing a avut o intalnire, joi, cu cei doi piloti ai sai, Mark Webber si Sebastian Vettel, in cadrul caruia au discutat despre controversatul accident dintre cei doi sportivi din timpul Marelui Premiu al Turciei din Formula 1.

Seful echipei, Christian Horner a convocat o intalnire la care au participat, pe langa cei doi piloti ai Red Bull, inginerul sef al echipei, Adrian Newey, si consultantul echipei, Helmut Marko.

"A fost o intalnire pozitiva, in urma careia s-a tras linie peste ceea ce s-a intamplat in turul 40 de la Marele Premiu al Turciei. Echipa este acum pe deplin concentrata pentru MP din Canada de saptamana viitoare", a fost concluzia lui Horner dupa intalnirea de joi, potrivit autosport.com.

Sebastian Vettel: "Cei din echipa ne-au pus pe amandoi intr-o pozitie minunata si ceea ce s-a intamplat atunci nu a fost deloc bine pentru ei. Imi pare rau pentru ei ca am pierdut primele pozitii din cursa. Mark si cu mine suntem piloti si ne intrecem. Suntem profesionisti si ceea ce s-a intamplat acolo nu va schimba modul in care vom lucra impreuna pe viitor. Avem o echipa mare si spiritul ei este foarte puternic. Abia astept cursa din Canada".

Mark Webber: "E pacat pentru echipa ca am ratat o sansa foarte mare de a castiga cursa. Aceste lucruri se pot intampla in sport, dar nu ar fi trebuit sa fie asa. Imi pare rau pentru toti de la Red Bull, dar si pentru toti cei implicati. Seb si cu mine ne vom asigura ca asa ceva nu se va mai intampla si vom continua sa lucram deschis impreuna, fara probleme. Am discutat destul acum pe seama acestui subiect, e un capitol inchis. Acum privim inainte si eu sunt concentrat doar pe cursa din Canada de saptamana viitoare".