Un sondaj de opinie efectuat de compania Promit (se ocupa cu studii si cercetare de piata) a relevat faptul ca aproximativ 63,3% dintre germanii chestionati sunt de parere ca Michael Schumacher a gresit in momentul in care a ales sa revina in Formula 1, informeaza Motorsport.

Dupa o pauza de trei ani de zile, Schumacher a revenit in Marele Circ, dar evolutia fostului campion a fost dezamagitoare in primele patru Grand Prix-uri ale sezonului 2010. Michael a adunat doar 10 puncte, in timp ce coechipierul Nico Rosberg (MercedesGP) are un total de 50 de puncte.

Chestionati in legatura cu revenirea lui Schumi pe circuit, 63,3% dintre germani au fost de parere ca fostul pilot al celor de la Ferrari a gresit alegand sa concureze din nou in F1. Exista insa si grupul sustinatorilor loiali ai lui Michael, 33,5% dintre cei care au raspuns concluzionand ca multiplul campion a facut bine revenind in Marele Circ. 3,2% dintre nemti au fost indecisi.

"Poate si-a pierdut simturile pentru pilotaj in cei trei ani cat a stat departe de Formula 1. Ceea ce putem observa in acest moment este faptul ca Michael este un simplu om in carne si oase care nu conduce deloc magic" - Jos Verstappen, fost coechipier al lui Schumacher pe vremea cand germanul concura pentru Benetton (citat de De Telegraaf).