Michael Schumacher a adunat doar 10 puncte dupa primele patru etape ale noului sezon din Formula 1, iar oficialii de la MercedesGP se declara nemultumiti de prestatia fostului campion mondial. "Evolutia sa este o problema. Se chinuie in virajele simple", a comentat Ross Brawn, seful MercedesGP, in legatura cu prestatia lui Schumi din ultima perioada, informeaza f1technical.net.

“Evolutia sa este o problema. Dificultatile lui Schumacher sunt greu de inteles. Se chinuie in virajele simple din punct de vedere tehnic, nu in cele considerate dificile. Se apropia din ce in ce mai mult de Rosberg, iar ceea s-a intamplat in China a fost completimpotriva trendului”, a declarat Ross Brawn, citat de f1technical.net.

Asteptat de toata lumea, Schumacher a dezamagit in Marele Premiu al Chinei, acolo unde a fost depasit, printre altii, de Vitaly Petrov, un debutant in Marele Circ.

Coechipierul Nico Rosberg a acumulat 50 de puncte dupa patru Grand Prix-uri (a bifat doua podiumuri consecutive), in timp ce Michael a realizat doar 10 puncte. MercedesGP se afla pe locul patru in clasamentul constructorilor, cu 60 de puncte, in timp ce liderul McLaren Mercedes a strans 109 puncte.