Fanii Ferrari nu sunt multumiti de maniera in care Fernando Alonso a fost tratat de catre propria sa echipa in Marele Premiu al Australiei, competitie pe care ibericul a terminat-o pe locul al patrulea, in spatele coechipierului sau, Felipe Massa. Suporterii Scuderiei ii cer directorului tehnic al echipei, Stefano Domenicali sa clarifice ierarhia in cadrul echipei, deoarece, sustin ei, Alonso e obligat acum "sa urmeze al lui Massa".

Cu toate ca Massa a urcat pe podium iar Alonso a terminat pe patru, dupa ce fusese in coada plutonului, fanii italieni ai celor de la Ferrari nu sunt foarte multumiti de prestatia Scuderiei in Marele Premiu al Australiei, informeaza publicatia spaniola Marca. Fanii italieni ai celor de la Ferrari si-au facut cunoscute opiniile cu privire la situatia echipei prin editia online a "Gazzetta dello Sport", cerandu-i chiar lui Domenicali sa-l dea afara pe Massa si sa-l inlocuiasca pe acesta cu Giancarlo Fisichella.

Desi nu se indoiesc de calitatile pe care le are Massa, fanii nu cred ca brazilianul este capabil sa castige un titlu mondial: "Imi pare rau pentru Massa, dar intre cei doi nu exista termen de comparatie. El este bun, dar este greu pentru el sa castige titlul de campion. Trebuie sa ai mai multe calitati pentru a putea tine in frau lui Hamilton sau a lui Vettel".

"Stefano Domenicali l-a facut pe Alonso sa piarda cursa. Ceea ce s-a intamplat la Melbourne este inacceptabil. Fernando ar trebui sa fie tratat ca un adevarat campion. Alonso a demonstrat la Melbourne ca este mai bun. Daca nu ar fi fost munca excelenta a lui Fernando, Ferrari ar fi terminat pe sase si sapte", spun fanii care il roaga pe Domenicali sa clarifice ierarhia in cadrul echipei.

Suporterii au adaugat ca cei de la Ferrari i-au spus lui Alonso in timpul cursei sa nu incerce sa-l depaseasca pe Massa, aflat pe locul trei, pentru a-si proteja pneurile. "O scuza absurda", cred sustinatorii Scuderiei. "Pilotul spaniol este pe circuit, este un adevarat campion si evident ca este mai rapid decat Massa", au adaugat acestia.