O spectatoare a fost victima unui accident mortal, duminica seara, dupa ce a fost lovita de pneul dragsterului condus de Antron Brown, in prima runda a cursei automobilistice NHRA Arizona Nationals, din Chandler.

Pilotul dragster-ului, Antron Brown a pierdut controlul si s-a izbit violent de zid, vehiculul izbucnind in flacari. "Am simtit ca a cedat spatele si masina a inceput sa se balanseze. In acel moment, m-am rasturnat si gandurile mele au luat-o razna. Speram sa nu intru in ceilalti competitori. Urmatorul lucru pe care mi-l amintesc este ca am lovit zidul. Am vazut flacarile izbucnind in jurul capului meu si poi am zarit scantei. Imi aduc aminte ca cineva incerca sa ma scoata din masina", a declarat pilotul american, care nu a suferit rani grave.

Femeia a fost transportata cu elicopterul la spital, dar decesul sau a fost anuntat dupa cateva ore. "NHRA investigheaza accidentul. Intreaga comunitate NHRA este intristata profund de acest incident si ofera condoleante familiei si prietenilor femeii accidentate", au declarat organizatorii intr-un comunicat.