Dupa ce Scuderia Ferrari a prezentat noul F10 in cursul zilei de joi, rivalii de la McLaren au aratat lumii intregi vineri monopostul MP4-25 cu care echipa britanica vrea sa castige titlul mondial in sezonul 2010 al Marelui Circ, informeaza Autosport.com.

Totul s-a petrecut in cadrul unei manifestari care a avut loc la sediul Vodafone din Marea Britanie, iar la eveniment au participat, printre altii, pilotii Lewis Hamilton si Jenson Button.

Noul monopost McLaren a impresionat prin carcasa extrem de lunga, acesta fiind diferita de cea infatisata, joi, de Ferrari la noul F10. De asemenea, nasul monopostului este unul de tip "Red Bull", fiind asemanator cu cel folosit de echipa la care concureaza Sebastian Vettel in stagiunea trecuta.

Monopostul MP4-25 va fi testat pentru prima data la Valencia, saptamana viitoare, la volan urmand sa se afle Gary Paffett.

"Ne punem mari sperante in aceasta masina. Avem toate conditiile pentru performanta, iar pilotii nostri sunt doi campioni mondiali. Este un monopost competitiv si sofisticat, dar in acelasi timp elegant,. Anul acesta speram sa castigam titlul mondial" - Martin Whitmarsh, boss-ul celor de la McLaren.

Vezi aici imagini cu noul MP4-25 al celor de la McLaren:

Stirea se actualizeaza.