Scuderia Ferarri este optimista inainte de startul noului sezon din Marele Circ, italienii precizand ca doresc sa castige ambele titluri mondiale - piloti si constructori. Marea speranta a echipei cu sediul la Maranello se numeste Fernando Alonso, pilot adus de la Renault. "Alonso e singurul de pe pista care l-a batut pe Schumacher, iar noi credem ca-l va invinge si in 2010", au precizat oficialii italieni, informeaza Reuters.

"Sa nu uitam ca Alonso este singurul pilot din noul sezon competitional care l-a invins pe Michael Schumacher in cariera sa in lupta pentru titlul mondial. Alonso are tot ce-i trebuie pentru a-l bate. Trebuie sa intoarcem pagina si sa-i aratam lui Schumacher cat de puternica este aceasta echipa. L-am avut in planuri anul trecut, dar acum ii avem pe Felipe (nr. Massa) si pe Fernando (nr. Alonso), iar acestia sunt capabili sa-l bata", a declarat Stefano Domenicali (boss-ul italienilor).

Cu toate ca a revenit in Marele Circ in tabara adversa (la Mercedes GP), Ferrari nu uita tot ceea ca a facut Schumacher pentru Scuderie, italienii precizand ca germanul este inca un pilot de mare valoare.

"Schumacher este inca un pilot puternic, iar noi nu vom uita niciodata ceea ce a facut pentru noi", a conchis Domenicali.

Dupa 14 ani petrecuti in sanul echipei Ferrari, Michael Schumacher a ales sa revina in Formula 1 pentru MercedesGP (fosta BrawnGP) dupa trei ani de la retragerea sa din sportul de performanta.