Fostul pilot de Formula 1 Alain Prost a obtinut cea de-a doua victorie la bordul Daciei Duster din cadrul competitiei automobilistice pe zapada Trophee Andros, castigand cursa de duminica de la Andorra. Prin aceasta victorie Prost s-a apropiat de liderul competitiei la doar doua puncte.

In cea de-a doua etapa a Trophee Andros, liderul competitiei Dayraut a castigat cursa de sambata, dar in ziua urmatoare nu a terminat decat pe locul sase. Plecat cu un balast de 70 de kg, pilotul Skoda Fabia nu a putut sa ajunga din urma Dacia Profesorului.

"Sa iau opt din cele zece puncte care ma separau de Jean-Philippe Dayraut este un lucru foarte bun pentru campionat, in ciuda balastului de 40 kg. Dupa doua intalniri, Trophee Andros 2010 si-a tinut promisiunile, cu o lupta foarte frumoasa, la care Dacia are si ea contributia ei. Saptamana viitoare Duster va avea un balast de 60kg si va suferi modificari. Sper ca vom fi in masura sa putem concura pentru victorie", a declarat Alain Prost (Dacia Duster), potrivit site-ului oficial al competitiei.

Prima victorie a lui Alain Prost la bordul Daciei Duster a avut loc saptamana trecuta, in cea de-a doua cursa de la Val Thorens.

Clasament general :

1. Jean-Philippe Dayraut (Fabia) 301p

2. Alain Prost (Duster) 299p

3. Olivier Panis (Fabia) 292p

4. Bertrand Balas (Auris) 288p

5. Jean-Baptiste Dubourg (Clio III) 283p

Urmatoarea etapa a competitiei va avea loc in perioada 18-19 decembrie, in Alpe D'Huez.