Felipe Massa a simitit din nou euforia specifica unei competitii. Pilotul brazilian de la Ferrari a organizat, in perioada 28-29 noiembrie, International Challenge of Go-Kart Champions, un eveniment caritabil de karting la Florianopolis (Brazilia). Aflat la prima sa intrecere de la teribilul accident din calificarile de la Hungaroring (iulie 2009), Massa s-a luptat de la egal la egal cu Michael Schumacher, dar germanul a iesit invingator.

Massa a castigat cursa de duminica, dar s-a inclinat in fata lui Schumacher, septuplul campion mondial fiind pe primul loc la general. Acesta este cel de-al doilea titlu obtinut de germanul de 40 de ani in cadrul acestei competitii caritabile. "A fost fantastic, exact ca in zilele bune: un un-doi cu Felipe", a declarat Schumacher.

"A fost o intoarcere frumoasa in competitii. M-am simtit in forma maxima", a mentionat Massa, dezvaluind presei ca l-a invitat si pe coechipierul sau de la Ferrari, Fernando Alonso, dar spaniolul nu s-a aratat incantat de oferta: "L-am invitat si pe Alonso aici. Nu numai in acest an, ci si in anii precedenti. Sper sa gaseasca interesanta aceasta competitie si sa vina in 2010".

Alaturi de Massa si Schumacher, in cadrul acestui eveniment caritabil au participat si Rubens Barrichello, Vitantonio Liuzzi, Nelson Piquet si Lucas di Grassi.