Brazilianul Rubens Barrichello si germanul Nico Hulkenberg sunt noii piloti ai echipei Williams pentru sezonul 2010 al Marelui Circ, a anuntat team-ul britanic printr-un comunicat de presa. Au parasit echipa Nico Rosberg si Kazuki Nakajima.

In varste de 22 de ani, Hulkenberg este castigatorul din GP2, sezonul 2009, Nico fiind una dintre marile sperante ale scolii germane de piloti. Ii cunoaste pe cei de la Williams, acesta fiind pilot de teste in cadrul team-ului britanic.

Rubens Barrichello a parasit BrawnGP la capatul unui sezon in care a terminat pe trei in ierarhia pilotilor. In varsta de 37 de ani, brazilianul a contribuit semnificativ la titlul cucerit de Brawn la constructori, dar acest lucru nu a fost suficient pentru ca el sa ramana la echipa condusa de Ross Brawn si in 2010.

Dupa Ferrari (care si-a confirmat pilotii cu cateva saptamani in urma - Felipe Massa si Fernando Alonso), Williams este a doua echipa care face cunoscuta linia de piloti pentru sezonul 2010 al Marelui Circ.

"Barrichello nu are nevoie de nicio prezentare. Nu este numai cel mai experimentat pilot din Formula 1, ci si un pilot talentat si pasionat care a luptat pentru titlul mondial in acest an. Nico Hulkengerg a castigat campionatul GP2 in acest sezon din postura de debutant si anterior a castigat F3 Euroseries, Formula 1 Master, A1GP si Formula BMW Germania" - Frank Williams, seful echipei Williams.