Felipe Massa a trecut cu bine examenele medicale obligatorii ale FIA, la care a fost supus in cursul zilei de vineri, la Paris. Analizele neurologice si oftalmologice au fost pozitive, doctorii anuntand ca pilotul brazilian si-a recuperat in proportie de 100% functionalitatea ochiului stang. Massa se va reintoarce, luni, pe circuitul de Formula 1, dar doar pentru o serie de teste. Pilotul va urca la bordul unui Ferrari din 2007, pe circuitul de la Fiorano.

Desi au existat unele zvonuri ca pilotul de la Ferrari ar urma sa concureze din nou in ultima cursa a sezonului, de la Abu Dhabi, Massa a tinut sa precizeze ca nu exista posibilitatea ca acest lucru sa se intample. Brazilianul a confirmat ca va reveni in curse incepand cu prima etapa a sezonului 2010.

Felipe Massa a suferit un grav accident in timpul calificarilor din Marele Premiu al Ungariei. O piesa a monopostului lui Barrichello a cazut pe pista si l-a lovit pe Massa. De atunci, brazilianul de la Ferrari a fost supus catorva interventii chirurgicale si a urmat un program pentru recuperare.