Campionul mondial Lewis Hamilton nu crede ca scandalul din timpul Marelui Premiu al statului Singapore din 2008 a influentat in vreun fel rezultatul final al campionatului de Formula 1. Afirmatia britanicului vine dupa ce Felipe Massa, pilotul de la Ferrari care anul trecut a ratat titlul mondial la un punct distanta de Hamilton, a cerut FIA ca rezultatele cursei de la Singapore sa fie anulate.

"Furtul" celor de la Renault, care au regizat un accident pentru ca pilotul lor, Fernando Alonso sa castige cursa de la Singapore, l-a indignat pe Massa. Brazilianul a incercat, impreuna cu echipa sa, Ferrari sa anuleze rezultatele cursei de la Singapore, dar nu a fost posibil. Hamilton, care a castigat titlul de campion in 2008, nu se simte vinovat in niciun fel si declara ca lupta pentru titlu a fost cat se poate de dreapta: "In primul rand as vrea sa mentionez ca ma bucur de faptul ca recuperarea lui Felipe decurge in mod normal si ca se simte mai bine. In ceea ce priveste declaratiile lui sunt socat sa aud asta. Sunt socat sa il aud zicand acest lucru deoarece eu intotdeauna l-am vazut pe el ca un pilot corect si el stie ca am avut o lupta dreapta pentru titlu pana la sfarsit. Sau cel putin asa vad eu lucrurile".

"Tot ce pot sa zic e ca a fost un sezon greu, multe lucruri s-au intamplat. Au fost foarte multi "daca" de-a lungul sezonului trecut asa ca sunt surprins sa il aud spunand acele lucruri, deoarece eu am crezut ca a fost o lupta dreapta pe care eu am castigat-o cinstit. Asa ca nu conteaza ce zice el", a declarat britanicul, potrivit The Times.