Kimi Raikkonen vrea sa ramana si in 2010 la Ferrari, dar daca i se va propune sa-si negocieze o eventuala despartire nu se va opune, informeaza f1.com. Ice Man este, conform presei spaniole, pe picior de plecare de la Scuderie, in locul sau urmand sa vina Fernando Alonso.

"In acest moment pot doar sa repet ca am contract cu Ferrari, nimic nu s-a schimbat. Daca ei isi doresc sa vorbeasca cu mine, trebuie sa ne asezam la masa si sa vorbim. Eu sunt dedicat total echipei, altfel nu as fi semnat un contract de la inceput", a precizat Raikkonen pentru f1.com.

In alta ordine de idei, finlandezul a precizat ca se simte bine in momentul de fata si ca spera in obtinerea unui podium in MP de la Singapore, din acest week-end.

"Ma simt bine in momentul de fata si eram constient ca va fi greu anul acesta sa avem rezultatele din sezonul trecut. Sa terminam pe podium este marea noastra tinta, dar totul tine numai de noi. Sincer, nu ma intereseaza cine castiga campionatul anul acesta, dar din punctul meu de vedere va fi foarte greu ca Jenson (nr Button) sa mai piarda" - Kimi Raikkonen (f1.com).

In cazul in care se va desparti de Ferrari la finalul sezonului 2009, Raikkonen are mari sanse sa ajunga la McLaren, echipa pentru care a mai participat intre anii 2002 si 2006.