Michael Schumacher nu renunta usor la Formula 1, competitie despre care precizeaza ca este ca un drog si pe care o iubeste. Campionul german ia in considerare o revenire dupa rezolvarea problemelor medicale pe care le are la gat, informeaza Dailymail.

"Am fost placut surprins sa vad ce reactie pozitiva a starnit o posibila revenire a mea, atat in randul suporterilor cat si a echipei Ferrari. Asta ma face sa ma gandesc serios asupra viitorului. In acest moment nu vreau sa mai spun nimic. Iubesc Formula 1", a declarat Schumi, citat de Dailymail.

"Doctorul (nr. Johannes Peil - medicul personal al germanului) mi-a spus ca nu exista niciun motiv pentru care sa nu pot sa pilotez in Formula 1 in viitor. Cu toate acestea, nu vreau sa se mai faca niciun fel de speculatii, sunt foarte dezamagit ca din cauza problemelor de la gat nu am putut reveni in Marele Circ", a conchis Michael Schumacher.

In cadrul conferintei de presa pe care a sustinut-o la Geneva, fostul campion german a precizat ca Formula 1 este ca un adevarat drog pentru el si la o distanta de trei ani dupa ce s-a retras. Schumi a lasat sa se inteleaga clar ca daca problemele medicale vor disparea aproape sigur va fi vazut din nou pilotand un monopost in F1.

Schumacher trebuia sa revina pe circuit cu ocazia Marelui Premiu al Europei, de la Valencia, din 23 august, dar problemele medicale nu l-au lasat sa revina in F1, spre dezamagirea a milioane de fani din lumea intreaga.