Revenirea lui Schumacher in Formula 1 nu-l sperie pe castigatorul cursei de la Budapesta, Lewis Hamilton. Mai mult, pilotul britanic a recunoscut ca va fi o onoare sa concureze impotriva unei legende ca pilotul german, insa Hamilton ii anunta pe suporterii lui Schumacher ca Marele Circ s-a schimbat in ultimii trei ani cat a absentat germanul.

"Revenirea lui Schumacher in aceasta parte a sezonului este doar in dezavantajul sau pentru ca nu are experienta curselor anterioare ca restul pilotilor", a spus Hamilton pentru Mail on Sunday. "Ar fi nedrept sa spun ca voi fi incantat daca voi termina iniantea lui la Valencia pentru ca este prima cursa a sezonului pentru el", a mai spus pilotul lui McLaren. De 7 ori campion mondial al F1, Michael Schumacher va urca din nou sa piloteze un monopost Ferrari in cursa de la Valencia, un circuit pe care germanul nu a mai concurat niciodata.

"Sunt incantat de posibilitatea reintoarcerii lui Michael in Formula 1. Este unul dintre cei mai buni sportivi din istorie, o legenda, si va fi o onoare si un privilegiu pentru mine sa concurez impotriva lui. Nu am vorbit cu Michael, dar astept cu nerabdare sa-l vad pe pista", a conchis Hamilton.