Vestea ca Michael Schumacher ii va lua locul in echipa celor de la Ferrari i-a readus zambetul pe buze pilotului Felipe Massa. Brazilianul a glumit cu apropiatii sai pe aceasta tema si a declarat medicilor ca vrea sa concureze deja la urmatorul Mare Premiu, de la Valencia.

"Nu are probleme la ochi. Starea sa se imbunatateste pe zi ce trece, mananca, se plimba prin camera, si chiar a facut un dus azi dimineata, ca orice persoana obisnuita", a declarat, Dino Altman, doctorul care se ocupa de cazul pilotului brazilian, care a marturisit ca Massa arata ca un pugilist. "Singurul lucru la care se gandeste este ideea sa fixa de a se intoarce in competitii. Crede ca va fi disponibil pentru cursa din Valencia", a adaugat doctorul, potrivit Marca.

Starea lui Felipe Massa e din ce in ce mai buna, lucru confirmat si de spiritul sau de gluma. Massa a glumit cu apropiatii sai la auzul vestii ca Schumacher ii va lua locul in echipa celor de la Ferrari: "Vom vedea daca va concura el, pentru ca eu nu ma dau batut".

Potrivit personalului medical de la spitalul din Budapesta, Massa va fi externat in cateva zile.