Grav accidentat in timpul calificarilor MP al Ungariei, Felipe Massa este capabil sa-si miste mainile si picioarele dupa cum informeaza staff-ul medical care-l ingrijeste pe brazilian. Felipe a suferit o fractura craniana dupa ce a fost lovit de o piesa desprinsa din masina lui Barrichello, iar doctorii spera ca lui Massa sa nu-i fi fost afectat creierul.

"Se trezeste tot mai des si poate comunica activ, adica reactioneaza atunci cand se vorbeste cu el. Suntem optimisti si va incepe incet recuperarea", a spus Istvan Bocskai, purtatorul de cuvant al Ministerului Apararii din Ungaria.

Dupa ce a raspuns pozitiv la cea de-a doua scanare a creierului sau, Felipe Massa a fost sedat, in cursul zilei de duminica, pentru a intra intr-o stare de coma artificiala. Pana in acest moment nu au aparut complicatii dupa operatia suferita de brazilian, starea sa fiind una stabila.

Cu toate ca isi misca mainile si picioarele, doctorii evita sa dea un verdict clar in legatura cu starea creierului brazilianului si cu cat de mult a suferit acesta in urma accidentului.

Luca di Montezemolo, presedintele Ferrari va sosi in cursul zilei de luni la spitalul AEK din Budapesta, acolo unde Felipe Massa este internat.

In varsta de 28 de ani, Massa si-a pierdut cunostinta pentru cateva momente si monopostul sau, care rula cu o viteza de 195 km/h, s-a izbit violent de zidul de protectie, in timpul calificarilor de la Hungaroring.