Norber Haug, directorul departamentului de motorsport de la Mercedes, a declarat ca la McLaren ar putea sa se ia in considerare o schimbare la nivel de piloti pentru sezonul 2010 din Marele Circ, informeaza publicatia Motorsport. Sagetile Argintii insista pentru aducerea unui pilot german.

"Poate ca pilotii nostri vor ramane aceiasi, poate ca se va schimba ceva. Nu cred ca suntem sub presiunea timpului, iar asta e bine. Totul se poate decide in urmatoarele doua luni", a precizat Haug.

Demn de mentionat este faptul ca Hamilton mai are contract cu McLaren pana in 2012, in timp ce intelegerea lui Kovalainen cu team-ul anglo-german expira la finalul actualei stagiuni.

Conform presei de specialitate, Heikki ar putea fi pilotul care ar urma sa o paraseasca pe McLaren, fiind greu de crezut ca s-ar putea renunta la campionul mondial Lewis Hamilton.

"Vrem sa castigam campionate, iar daca acest lucru va fi realizat cu un pilot german totul ar fi si mai bine", a conchis Norbert Haug.

Vizat pentru o venire la McLaren Mercedes este Nico Rosberg, pilot care mai are contract cu Williams doar pana la finalul sezonului 2009 din Formula 1. In aceeasi situatie se mai afla si Nick Heidfeld, de la BMW.

Cu toate acestea, cele mai mari sanse pentru a ajunge la McLaren le are Rosberg, pilot care a fost dorit si la inceputul anului 2009.