Are 38 de ani si a participat ultima data intr-un Grand Prix in 2006, la Marele Premiu al Germaniei. Jacques Villeneuve se gandeste sa revina in Formula 1 in 2010, canadianul declarandu-se incantat de regulamentul tehnic in vigoare, unul care pune mai mult in evidenta calitatile pilotului, informeaza Autorsport.

"Sunt si voi ramane mereu un pilot de curse, de aceea ma gandesc sa revin in Formula 1. Consider ca sezonul viitor va fi mult mai interesant, datorita noilor reglamentari care sporesc importanta factorului uman. Nu stiu ce se va intampla, dar vreau sa incerc", a precizat Villeneuve.

Campion mondial in anul 1997, Jacques este cunoscut in lumea F1 drept o persoana destul de dificila, cu care este greu sa lucrezi. De la retragerea din Marele Circ, canadianul a mai pilotat in curse care apartin de Nascar si Speedcar, iar in acest sezon a putut fi observat de mai multe ori in paddock-uri.

"Formula 1 isi pierduse complet atractivitatea cand am plecat eu, iar ambianta era destul de rea. Petreceai o jumatate de ora cu inginerul de cursa, iar apoi un calculator iti facea setarile. Iti spuneau tine-ti gura si piloteaza!", a conchis fostul campion al lumii.

Villeneuve a fost vazut pilotand ultima data in F1 la Marele Premiu al Germaniei din anul 2006.