Echipa McLaren a scos week-end-ul trecut pe circuit monopostul MP4-4, cu care Ayrton Senna a castigat titlul mondial in anul 1988, Bruno Senna avand onoarea de a pilota o masina care a facut istorie in Marele Circ. Spre dezamagirea sa, Lewis Hamilton nu a putut sa conduca monopostul din cauza unei defectiuni la cutia de viteze, informeaza Autosport.

Evenimentul a avut loc in cadrul Goodwood Festival of Speed, manifestare anuala la care au participat mai multe personalitati din lumea F1.

Bruno Senna a putut testa masina cu care unchiul sau a devenit cel mai bun din lume in sezonul 1988, dar monopostul s-a defectat atunci cand a venit momentul ca Hamilton sa piloteze (probleme la cutia de viteze). In lipsa legendarului MP4-4, Lewis a rulat cu MP4-23, masina cu care britanicul a castigat titlul mondial anul trecut.

"Sunt foarte dezamagit ca nu am putut sa pilotez monopostul MP4-4 la Goodwood Festival of Speed, nu numai pentru mine si pentru baietii care au muncit din greu pentru a pregati masina, ci si pentru spectatorii prezenti la Goodwood", a declarat Lewis Hamilton.

Pe lista personalitatilor care au luat parte la Goodwood Festival of Speed s-au numarat Mark Webber, Nico Rosberg, Kazuki Nakajima, Timo Glock si Jenson Button (liderul clasamentului general din F1).

Vezi aici imagini cu MP4-4, masina regretatului Ayrton Senna: