"Cred cu tarie ca avem bugetul si staff-ul tehnic care sa ne permita sa castigam titlul mondial", este de parere Ross Brawn, patronul BrawnGP, team-ul care domina inceputul de sezon din Formula 1. Dupa patru Mari Premii disputate, McLaren si Ferrari sunt departe de forma aratata in ultimii ani.

"Cred cu tarie ca avem bugetul si staff-ul tehnic care sa ne permita sa castigam titlul mondial, dar deocamdata nu vreau sa ma gandesc la asa ceva. Traversam o forma buna si suntem pregatiti sa castigam in continuare Grand Prix-uri. Sunt optimist si pentru ca avem niste piloti deosebiti. Acum, totul este in mainile noastre", a precizat Brawn.

Jenson Button (BrawnGP) a castigat Marele Premiu din Bahrain, britanicul trecandu-si in cont cel de-al treilea succes din patru Mari Premii disputate in sezonul 2009 al Formulei 1.

Conform lui Ross Brawn, succesul monoposturilor BrawnGP vine ca urmare a muncii prestate pe durata ultimului campionat din Marele Circ, atunci cand Honda (fosta echipa de F1) nu conta in lupta la varf, iar concentrarea a fost mutata pe noul sezon.