FIA a decis, in cursul zilei de miercuri, ca deflectoarele utilizate de BrawnGP, Williams si Toyota sunt perfect regulamentare, forul mondial pastrand rezultatele inregistrate in primele doua curse ale sezonului din 2009, informeaza Gazzetta dello Sport.

Curtea Internationala de Apel a FIA s-a reunit intr-o sedinta care a avut loc la Paris, pe ordinea de zi fiind analiza protestului facut de Ferrari, Renault si Red Bull, cele trei protestand la Marele Premiu al Australiei, din data de 26 martie, impotriva deflectoarelor utilizate de Brawn GP, Toyota si Williams.

"Curtea Internationala de Apel a FIA a hotarat sa respinga apelurile formulate impotriva deciziilor luate de comisarii de cursa in data de 26 martie, in cadrul Marelui Premiu al Australiei", au declarat oficiali ai FIA.

Astfel, monoposturile BrawnGP, Toyota si Williams respecta regulamentul tehnic in privinta deflectoarelor, aceasta decizie fiind greu de digerat pentru celelalte team-uri implicate in Marele Circ (vor fi nevoite sa isi imbunatateasca vizibil masinile pentru a tine pasul cu concurenta).