Sebastien Loeb a obtinut, duminica in Portugalia, cea de-a patra victorie din acest sezon si cea de-a 51-a victorie din cariera sa. Campionul mondial de raliuri si copilotul sau Daniel Elena au urcat pe prima treapta a podiumului, urmati de Mikko Hirvonen (+24.3) si Dani Sordo (+1:45.5).

Pilotul de la Citroen e de neinvins de cateva etape bune. "E incredibil. In afara de greseala noastra de vineri a fost un raliu aproape perfect. Dupa asta, am fost motivat sa fac mai bine, asa ca am impins pana la limita tot timpul. Sambata si duminica au fost zile mult mai bune. Nu am avut deloc probleme si masina a fost perfecta. Sunt foarte, foarte fericit. Acum totul este posibil", a declarat Loeb, potrivit site-ului oficial al competitiei.

"Am inceput ziua cu gandul ca as putea castiga, dar era mult praf in aer si am realizat dupa ca in aceste conditii nu am nicio sansa sa il ajung din urma pe Sebastien. Am sperat sa castig aici, dar nu a fost sa fie. Cred ca locul doi a fost maxim din ceea ce puteam sa obtin. Opt puncte sunt foarte bune pentru mine, mai ales ca unii piloti nu au punctat", a declarat finlandezul Hirvonen, pilotul de la Ford.