Proaspat castigator al Marelui Premiu al Australiei, britanicul Jenson Button a precizat la finalul primului Grand Prix din sezonul 2009 al Formulei 1 ca tot ce se intampla i se pare ca un vis frumos, satisfactia pentru succesul de pe Albert Park fiind cu atat mai mare cu cat la finalul lui 2008 echipa sa nu mai exista, iar cariera sa era in mare pericol. BrawnGP a bifat dubla, Button si Barrichello terminand pe primele doua pozitii.

"Este incredibil, parca nici acum nu-mi vine sa cred. Am obtinut un rezultat imens in Australia si tin pe aceasta cale sa multumesc echipei. Am avut unele probleme cu un pneu, dar prima intrare a safety-car-ului m-a ajutat foarte mult. Am avut un ritm bun, iar masina a avut un raspuns pe masura astazi. Sunt foarte fericit", a declarat Jenson Button dupa terminarea cursei din Australia.

"Sincer sa fiu nu prea mai speram la podium, mai ales ca m-am confruntat cu unele probleme de-a lungul cursei. Am alternat momentele bune cu cele mai putin bune, dar pana la urma totul a fost ok. Am realizat o dubla istorica pe Albert Park si vreau sa multumesc intreg colectivului care ne-a propulsat astazi spre victorie", a precizat Rubens Barrichello.

Jenson Button a castigat Marele Premiu al Australiei la Formula 1, britanicul fiind urmat de coechipierul Rubens Barrichello si de italianul Jarno Trulli.