Max Biaggi nu-l sfatuieste pe fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher sa participe in competitiile pe doua roti. "Motociclismul este un hobby periculos pentru cei care nu au experienta", a declarat pilotul de la SuperBike. Italianul nu a uitat nici de dusmanul sau numarul unu, Valentino Rossi, spre care a mai aruncat o sageata otravita.

"Rossi ar trebui sa-mi multumeasca. Inainte de mine, Mondialul era transmis pe Tele+ si il vedeau doar 500.000 de oameni. El a fost foarte smecher cu mine si cu presa. El a fost cel care m-a provocat intotdeauna. Si cu papusa, dar nu numai", a spus Biaggi, referindu-se la modul cum a sarbatorit Doctorul victoria din 1997. Biaggi avea o relatie cu modelul Naomi Campbell, iar Rossi a sarbatorit castigarea titlului mondial la 125cc alaturi de o papusa gonflabila pe care era scris Claudia Schiffer.

In ceea ce priveste o viitoare cariera a lui Schumacher pe doua roti, italianul avertizeaza: "Schumacher sa piloteze o motocicleta? Treaba lui. Daca vrea sa-si sparga fata la 40 de ani. SuperBike ofera multe satisfactii si e distractiv, dar motociclismul este un hobby periculos pentru cei care nu au experienta", a adaugat pilotul, pentru revista Riders Italian Magazine.

Biaggi a explicat si motivul pentru care nu il suporta prea multa lume: "Am fost intotdeauna antipatic deoarece imi lipseste o caracteristica fundamentala: tupeul. Lumea care nu-l suporta pe Max Biaggi nu a cunoscut sau inteles timiditatea mea. Sunt destul de timid. Am devenit defensiv pentru ca mi-am dat seama ca, daca nu sunt atent, pot cadea victima unui sistem ipocrit si plin de invidie".