Patronul Formulei 1, Bernie Ecclestone, a raspuns atacurilor venite din partea proprietarului echipei Ferrari, Luca Montezemolo. Boss-ul echipei italiene s-a plans de lipsa de transparenta a castigurilor economice din F1, iar Ecclestone i-a replicat ca nu e el cel in masura sa-i critice modul de a conduce Formula 1.

Montezemolo a declarat, in cursul saptamanii trecute, ca nu e normal felul in care competitia este condusa, l-a numit pe Ecclestone dictator si a afirmat ca echipele vor sa stie cati bani se castiga cu adevarat din Formula 1. " Vrem sa stim cum se face repartizarea castigurilor", a spus Montezemolo.

Boss-ul F1 a raspuns ca Ferrari nu ar avea de ce se plange, din moment ce este echipa cu cele mai mari castiguri din competitie. "Ceea ce nu a mentionat Montezemolo in obiectiile sale au fost banii in plus pe care ii primeste Ferrari fata de celelalte echipe si ajutorul in plus pe care scuderia l-a primit in timpul acestor ani. Nu se poate plange de nimic, pentru ca stie ca Ferrari castiga mult mai multi bani decat oricare alta echipa. Ei stiu foarte bine ceea ce au, nu sunt prosti. Au castigat campionatul la constructori si au obtinut 80 de milioane de dolari, mult mai mult decat a primit McLaren", a declarat Ecclestone pentru publicatia The Times.