Ron Dennis, boss-ul celor de la McLaren, povesteste jurnalistilor de la Autosport cum a fost sa-l aiba ca elev pe regretatul Ayrton Senna si cum este relatia cu actualul campion mondial, Lewis Hamilton. In timp ce brazilianul era devotat trup si suflet Marelui Circ, fiind chiar obsedat de Grand-Prix-uri, britanicul are multe alte ocupatii in afara Formulei 1.

"Imi aduc aminte de Senna, iubea sa fie cat mai mult timp in Brazilia natala si se intorcea de cate ori avea ocazia. Vorbeam mult la telefon, de fiecare data imi spune ceva nou in legatura cu monopostul si cu problemele care trebuiau rezolvate. Isi nota totul, era foarte meticulos. Cu Lewis lucrurile stau cu totul altfel, trec saptamani intregi fara sa vorbim la telefon, petrece foarte multe ore in simulator, iar relatia noastra este una diversa", a precizat Ron Dennis, cel care l-a descoperit si promovat pe Hamilton in Marele Circ.

Viata privata a celor doi mari campioni este un alt subiect tratat de Ron Dennis, cel care precizeaza ca nu exista termen de comparatie intre Ayrton si Lewis: "Senna era obsedat de Formula 1, de multe ori practic nu avea viata privata. In ceea ce-l priveste pe Lewis, acesta are multe alte pasiuni extrasportive. Ii place mult muzica, sa petreaca mult timp cu fratele sau, iubeste sa se relaxeze".

Aytron Senna a lucrat cu Ron Dennis intre anii 1988 si 1993, perioada in care a bifat trei titluri mondiale (1988, 1990 si 1991) si multe curse spectaculoase. Lewis Hamilton se afla sub indrumarea lui Ron de aproape 10 ani, britanicul reusind, in acest sezon, sa devina cel mai tanar campion din Formula 1.