Luca Cordero di Montezemolo presedintele Ferrari a crezut pana in ultima clipa ca Massa va castiga titlul mondial. "Am tot respectul pentru Lewis Hamilton, dar eu cred ca, in istoria Formulei 1, nu s-a mai vazut ca mondialul sa fie decis in ultima curba, din ultimul tur al ultimului Grand Prix al sezonului", a mentionat Montezemolo.

Emotiile ultimei curse din sezon l-au facut pe Montezemolo sa distruga televizorul. "Trebuie sa marturisesc adevarul: am spart televizorul. Cand un televizor se sparge face un zgomot incredibil, iar fiica mea, care era in camera alaturata, s-a speriat foarte tare. Din fericire mai aveam un televizor si am putut sa vad ceremonia decernarii premiului".

Cursele bune pe care le-a facut Raikkonen in ultima vreme l-au facut pe presedintele Ferrari sa exclame: "Esti chiar tu, adevaratul Kimi, in carne si oase? Sau in ultimele Grand Prix-uri un prieten sau o sosie pilota pentru Ferrari? Eu cred, Kimi, ca ai fost putin cam obosit si ai pus un prieten in locul tau", a glumit Montezemolo cand l-a vazut pe finlandez in sala de conferinte.

La sfarsitul unui sezon bun pentru Ferrari, italianul e multumit de pilotii sai: "Lasand gluma la o parte, Kimi a fost campion mondial pana la sfarsitul ultimei curse din sezonul acesta. Punctele lui au fost cruciale. Eu sunt multumit de pilotii mei, cel mai bun cuplu din lume".

Introducerea motoarelor unice in Formula 1 nu este vazuta cu ochi buni de Montezemolo: "Lucram la reducerea costurilor pana pentru 2010 si 2011. In unanimitate cu celelalte echipe am decis ca in 2011 un motor sa coste 5 milioane, din 20 de milioane, cat costa pana acum. Pentru ca nu putem sa ne inchipuim ca echipe de constructori ca Ferrari, Toyota, Mercedes, Honda, Renault si BMW sa accepte sa-si puna sigla pe o masina cu un motor facut de altcineva".