Anul acesta a castigat cel de-al optulea titlu mondial. E fericit si multumit. Dar nu se simte inca implinit. Vrea sa concureze pana la epuizare. Valentino Rossi declara ca abia si-a incheiat prima parte a carierei. Experienta si dorinta de victorie il fac sa nu paraseasca MotoGP-ul pentru cel putin doi ani. Intr-un interviu acordat unei publicatii italiene, Doctorul vorbeste despre cariera, adversari, criza economica si alegerile prezidentiale din Statele Unite.

Pilotul de 29 de ani are o viata agitata. E pasionat de masini si case. Ce face cu banii castigati din MotoGP? "Nu investesc nimic. Incerc sa fac un bine celorlalti". Presa italiana a dezvaluit ca Rossi are probleme cu Fiscul. Intrebat care ar fi cele trei lucruri pe care le-ar face daca ar fi Presedintele Consiliului, italianul a declarat: "As incerca sa platesc taxele, dar nu prea multe. E mai complicat la noi: as fixa o taxa fixa, sa zicem 30%. Si atat", a declarat italianul pentru Gazzetta Dello Sport.

Criza financiara nu-l preocupa prea tare pe Valentino: "Pe mine nu m-a atins, dar mi se pare ca situatia este deprimanta in toata lumea".

Doctorul si-a exprimat opinia si in ceea ce priveste favoritul la castigarea alegerilor prezidentiale din SUA: "Obama mi se pare simpatic, McCain trecut".

Despre adversarii sai din MotoGp are numai cuvinte de lauda: "Stoner e curajos, Pedrosa tenace, Lorenzo exuberant, Dovizioso precis".