Disputa de notorietate dintre Fernando Alonso si Lewis Hamilton, inceputa inca de sezonul trecut cand cei doi erau coechipieri la McLaren, continua de la distanta, spaniolul afirmand despre actualul lider al campionatului pilotilor din Marele Circ ca nu va ajunge in postura de a castiga titlul mondial.

"Este prea devreme sa vorbim despre cine va castiga titlul mondial. Chiar si Robert Kubica care este pe locul patru poate avea sansele lui, fiind destul de aproape. Cele doua masini Ferrari raman favorite la castigarea titlului. Nu cred ca Hamilton va avea puterea sa invinga", a precizat fostul coechipier al lui Lewis.

Afirmatia ibericului este in ton cu ceea ce mai precizase el in urma cu cateva saptamani, atunci cand Fernando spunea despre echipa McLaren ca nu are profil de invingatoare si ca este mult sub Ferrari si la egalitate cu BMW.

Acceptand faptul ca Fernando Alonso stie care va fi desfasurarea din actualul sezon de F1, ramane interesant de aflat ce cota are la casele de pariuri faptul ca Hamilton nu va castiga nici anul acesta titlul mondial.