Britanicul Lewis Hamilton, pilotul celor de la McLaren, continua traditia existenta in Formula 1, aceea care spune ca marii piloti au la bratul lor la Grand Prix-uri unele dintre cele mai frumoase femei din lume.

De la regretatul Ayrton Senna si pana la actualul lider al clasamentului mondial, lumea Marelui Circ a fost intotdeauna populata cu prezente feminine agreabile, Nicole Scherzinger, de la Pussycat Dolls, fiind ultima marturie in acest sens.

"Era normal sa fiu aici la Monte Carlo cu el, suntem prieteni buni de peste trei luni", precizeaza frumoasa cantareata despre prezenta sa pe strazile din Principat cu ocazia Marelui Premiu al Monte Carlo care a avut loc duminica trecuta.

Hamilton nu este insa singular din acest punct de vedere, mirajul si banii existenti in Formula 1 fiind principalul motiv pentru care fotomodelele nu rateaza nicio cursa.

Spaniolul Fernando Alonso s-a casatorit cu Raquel del Rosario, cantareata in cadrul formatiei spaniole El Sueno de Morfeo, in timp ce campionul mondial Kimi Raikkonen este binedispus de Jenni Dahlman, fosta miss Scandinavia si actuala sotie.

Relatii construite in paddock-urile din F1 au avut si brazilianul Ayrton Senna, cu actrita Carol Alt, sau francezul Jean Alesi, cu prezentatoarea si actrita japoneza Kumito Goto.

Tot in aceasta categorie intra si fostul mare pilot Alain Prost cu Stephanie, Printesa de Monaco, diferenta fiind insa aceea ca aceasta relatie nu a fost niciodata probata sau oficializata in presa.

Dintre toti cel mai mult a iesit in evidenta insa italianul Flavio Briatore, boss-ul celor de la Renault F1 Team, aventurile sale cu unele dintre cele mai celebre fotomodele din lume, cum ar fi Naomi Campbell sau Heidi Klum, facand inconjurul lumii.