Razvan Irimescu a fost obligat sa abandoneze Raliul Europei Centrale, in urma unui accident suferit in prima proba speciala a etapei cu numarul patru, desfasurata intre Debretin si Veszprem. Irimescu era lider in concursul ATV-urilor dupa primele trei zile de concurs si a cedat sefia francezului Hubert Deltrieu. Alti doi francezi conduc in continuare ierarhiile la auto si moto, Stephane Peterhansel, respectiv David Casteu.

Runda a patra a fost castigata la sectiunea auto de spaniolul Javier Herrador pe un BMW, urmat pe podium de doua echipaje maghiare. La general, Peterhansel (Mitsubishi) este urmat de doua masini Volkswagen conduse de Giniel De Villiers (locul doi la 1 minut 44 secunde) si Dieter Depping (locul trei la 2 minute de lider).

Cyril Despres a reusit victoria la clasa moto, slovacul Jaroslav Katrinak, castigatorul etapei din ajun, de la Baia Sprie. Francezul a urcat pe locul patru la general, la 11 minute in urma liderului si conationalului sau, David Casteu. Emanuel Gyenes ramane cel mai bine clasat roman, pozitia a noua.

Joi va avea loc etapa a cincea, Veszprem - Veszprem, lunga de 317 km, cu doua probe speciale, una de 157 km si alta de 54 km.