Britanicul Lewis Hamilton si-a turnat cenusa in cap dupa Marele Premiu din Bahrain, acolo unde a terminat de-abia pe locul al 13-lea, dupa o evolutie mai mult decat modesta si plina de erori.

"Sunt foarte dezamagit, simt cum mi-am tradat echipa dupa evolutia mea din Bahrain. Trebuia sa fac totul pas cu pas si sa castig puncte. Nu am facut asta. Coliziunea cu Alonso m-a costat scump. Nu cred ca Fernando a franat intentionat, vina pentru impact este numai a mea. Pana la titlul mondial este cale lunga, dar sunt hotarat sa il castig", a precizat Lewis, citat de BBC.

"Alonso nu a facut nimic gresit la acea coliziune. Computerul ne arata ca nu a franat si nu a facut o schimbare brusca de directie", a precizat Pat Symonds, inginerul sef de la Renault.

Britanicul celor de la McLaren Mercedes a avut un week-end de cursa negru, dupa ce vineri, in timpul antrenamentelor libere si-a distrus monopostul dupa o iesire in decor. Desi i-a fost data o noua masina, Lewis a gresit din nou, "reusind" performanta de a nu termina in puncte.

Vezi aici imagini cu accidentul