Jean Todt (77 de ani), fostul șef al Scuderiei Ferrari, este unul dintre puținii oameni care l-au vizitat pe Michael Schumacher (54) după accidentul pe care fostul pilot de Formula 1 l-a suferit la schi în 2013. La 10 ani distanță de atunci, el refuză în continuare să răspundă la întrebarea „Cum este Michael?”.

Michael Schumacher (arhiva)Foto: dpa picture alliance / Alamy / Alamy / Profimedia

Michael Schumacher, unul dintre cei mai mari piloți de Formula 1 din toate timpurile, de 91 de ori câștigător de cursă, doar sub Lewis Hamilton la acest capitol, a suferit în 2013, la schi, un accident grav, care i-a provocat un traumatism cranian sever și o hemoragie cerebrală.

Schumacher a fost ținut în comă vreme de un an, înainte de a fi externat din spital și transportat la reședința familiei din Geneva, Elveția.

În anii scurși de atunci, aproape un deceniu, informații noi despre starea lui Michael au apărut foarte rar spre deloc. Unul dintre puținii oameni care au avut șansa de a-l vizita pe Schumacher este Jean Todt, fostul lui șef de la Scuderia Ferrari.

De-a lungul anilor, acesta a fost întrebat în repetate rânduri despre starea lui Schumacher, dar de fiecare dată evită un răspuns concret la întrebarea „Cum este Michael?”.

Zilele trecute, Todt a primit această întrebare din partea cotidianului italian La Stampa.

Citește integral pe GSP.ro