În primele 5 curse din acest sezon, Lewis Hamilton nu a prins decât un singur podium, la Marele Premiu al Australiei, când a terminat pe locul secund. Britanicul a dezvăluit într-un interviu că este gata să facă o schimbare drastică în cariera sa.

Lewis HamiltonFoto: James Moy / PA Images / Profimedia

Lewis Hamilton, tentat să piloteze în Nascar sau Moto GP

Mercedes are parte de un început de sezon de coșmar în Formula 1, iar Lewis Hamilton a subliniat că prezența sa în Marele Circ este pusă sub semnul întrebării.

Septuplul campion mondial din Formula 1 a transmis prin intermediul Daily Star că este tentat să încerce și altceva.

„Mi-ar plăcea să pilotez în Nascar la un moment dat. Nu este visul meu să pilotez în altă competiție, dar sunt un admirator.

Sunt un fan al curselor și al altor sporturi. Mi-aș dori să încerc. De asemenea, mi-ar plăcea să fac un schimb cu Valentino Rossi și să încerc Moto GP. Uneori mă uit la IndyCar și mi-ar plăcea să încerc și acest lucru la un moment dat.” - a spus Lewis Hamilton.

Pilotul britanic a semnalat de-a lungul timpului că unul dintre principalele motive pentru care rezultatele sale sunt atât de modeste este monopostul pe care îl conduce, lucru confirmat și de șeful echipei Mercedes, Toto Wolff.

„Sper în continuare că putem îmbunătăți mașina. Anul trecut, ne-am confruntat cu trepidațiile, dar pare că în continuare concurăm cu aceeași mașină.” - spunea acum ceva timp Lewis Hamilton.