Familia lui Michael Schumacher, septuplul campion din Formula 1, a decis să se mute din Elveția pentru a-l ajuta pe fostul pilot german a cărui stare exactă de sănătate nu este cunoscută după gravul accident suferit la schi în 2013.

Michael SchumacherFoto: michael-schumacher.de

Familia fostului pilot german Michael Schumacher, care păstrează în continuare misterul în privinţa sănătăţii septuplului campion mondial de Formula 1, se pregăteşte să se mute în Spania, anunţă presa germană.

„Corinna Schumacher: noua sa viaţă la Mallorca", titrează revista germană Bunte în ediţia sa de vineri, dezvăluind să soţia lui "Schumi" a luat decizia de a-şi muta familia pe insula spaniolă, după ce a cumpărat un teren de 200 de hectare în apropierea vilei pe care o deţine din 2017.

Familia lui Michael Schumacher plănuiește să se mute în Spania de mai mulți ani

Zvonurile mutării familiei Schumacher la Mallorca circulă deja de patru ani. Deşi apropiaţii fostului campion au dezminţit întotdeauna această intenţie, vecinii i-au văzut la faţa locului, iar primarul oraşului a confirmat de asemenea informaţia.

Terenul de 200 de hectare va servi în principal ca ranch pentru cai. Corina şi fiica sa, Gina-Maria, sunt ambele amatoare de călărie şi deţin propriile ranch-uri în Elveţia şi în Texas.

Familia Schumacher a plătit 2,8 milioane de euro pentru acest teren plin de migdali, dar pe care se află şi câteva case dărăpănate, după ce achitase anterior 32 de milioane de euro pentru uriaşa vilă de la Mallorca, pe care ar fi cumpărat-o de la Florentino Perez, preşedintele clubului Real Madrid.

Vila Yasmin are două piscine, o gradina mare, un heliport, un dormitor separat pentru oaspeţi şi o vedere magnifică la Marea Mediterană.

Michael Schumacher, în vârstă de 53 de ani, nu a mai apărut în public după accidentul la schi pe care l-a suferit în 2013 la Meribel (Franţa), iar de atunci au circulat numeroase zvonuri legate de starea sa de sănătate, conform Agerpres.