Britanicul Lewis Hamilton vrea sa incheie razboiul inceput anul trecut cu fostul coechipier Alonso, declarand despre spaniol ca este un pilot deosebit si ca a fost o reala onoare sa lucreze cu el. De cealalta parte, Fernando spune ca entuziasmul lui Lewis a ajutat mult echipa in sezonul trecut.

"Cand vii pentru prima data in Formula 1 si ai ocazia sa lucrezi impreuna si impotriva cuiva pe care il urmaresti de mult timp este un mare privilegiu. Din acest punct de vedere, este pacat ca Fernando nu este aici alaturi de noi (la McLaren)", a declarat Hamilton.

In spiritul declaratiei facute de britanic a raspuns si dublul campion mondial Alonso, cel care a precizat ca entuziasmul lui Lewis a ajutat mult echipa in sezonul trecut.

"Cand mi-am schimbat echipa si am ajuns la McLaren, Lewis atunci ajungea si era nou in Formula 1. Entuziasmul si dorinta de a invata au ajutat mult echipa. Nu mai suntem impreuna, dar vom concura de la echipe diferite, este o noua provocare", a punctat Fernando Alonso pentru BBC News.

Hamilton si Alonso vor debuta in noul sezon la sfarstiul acestei saptamani, cu ocazia Marelui Premiu al Australiei, britanicul concurand pentru McLaren Mercedes, in timp ce Fernando va pilota un monopost Renault.