După un start de sezon mult sub așteptări, Lewis Hamilton a vorbit pentru prima oară despre șansele sale la titlu în actualul sezon al Formulei 1.

Lewis HamiltonFoto: James Moy / PA Images / Profimedia

Formula 1: Lewis Hamilton a găsit vinovatul după încă un rezultat modest

Lewis Hamilton nu a câștigat nicio cursă în sezonul din Formula 1 (din trei disputate până acum) și va pleca în Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna, a patra etapă a Campionatului Mondial, doar de pe locul 14.

Având în vedere rezultatele slabe ale multiplului campion mondial, acesta susține că în momentul actual nu are cum să lupte pentru un nou titlu în Formula 1, conform Reuters.

Lewis Hamilton: „Nu luptăm pentru titlu în Formula 1 sezonul acesta”

„Desigur că acum nu luptăm pentru câștigarea campionatului. La momentul actual luptăm pentru a înțelege mașina și a ne îmbunătăți progresul pe parcursul anului.

Sezonul acesta se pare că nu am reușit să facem ceea ce trebuie pentru a performa între primele locuri, dar toată lumea muncește cât poate de mult pentru a corecta situația” - Lewis Hamilton.

Rezultatele obținute de Lewis Hamilton în sezonul actual al Formulei 1

Marele Premiu din Bahrain - locul trei

Marele Premiu al Arabiei Saudite - locul 10

Marele Premiu al Australiei - locul patru.

Marelui Premiu al Regiunii Emilia Romagna de la Imola va avea loc, duminică, începând cu ora 16:00 și este transmis în direct pe Digisport, Orange Sport (fost Telekom) și Prima Sport (fost Look).​