După pierderea titlului mondial la Formula 1 în fața lui Max Verstappen, Lewis Hamilton și-a făcut apariția la prezentarea noii mașini Mercedes și a anunțat tare și răspicat că revine în forță. Un rival de-al său l-a atacat ulterior, susținând ca marele său avantaj este chiar monopostul Mercedes.

Lewis HamiltonFoto: ANDREJ ISAKOVIC / AFP / Profimedia

Pierre Gasly, pilotul lui Alpha Tauri, l-a atacat pe Lewis Hamilton, susținând că, deși britanicul este un pilot desăvârșit, realitatea din actualul "Mare Circ" este că fără o mașină de top, nu ai cum să faci performanță.

"Din păcate, în sportul nostru, mașina face cea mai mare parte a rezultatului. Chiar dacă Lewis este cel mai bun pilot din istoria F1, astăzi, într-un Williams sau un Haas, ar termina ultimul", a spus Pierre Gasly, conform Daily Mail.

După săptămâni bune de incertitudine, Hamilton a revenit în lumea Formulei 1 și are gânduri clare în legătură cu noul sezon care va debuta în doar câteva săptămâni.

Britanicul îi asigură pe toți fanii Formulei 1 că ceea ce au văzut în ultima cursă a sezonului trecut (acel duel fantastic cu Max Verstappen) nu a fost nici pe departe varianta sa cea mai bună: "așteptați să vedeți acest an".

Sezonul 2022 al Marelui Circ va debuta pe 20 martie, cu Marele Premiu de la Bahrain. Vor urma Grand Prixurile din Arabia Saudită (27 martie) și Australia (10 aprilie).​

Citește și: