​A pierdut la mare luptă titlul mondial în ultimul tur al Marelui Premiu de la Abu Dhabi, iar timp de săptămâni bune a dispărut de pe rețelele sociale, existând multe zvonuri în legătură cu o posibilă retragere din activitate. Lewis Hamilton a revenit, va participa la sezonul 2022 din Formula 1, iar mesajul său înainte de startul noii stagiuni este unul clar.

Lewis HamiltonFoto: ANDREJ ISAKOVIC / AFP / Profimedia

Lupta fantastică cu Max Verstappen a fost pe placul fanilor Marelui Circ, lumea fiind încântată de dramatismul cursei de la Abu Dhabi.

La ultimul Grand Prix și în turul de final, Verstappen (Red Bull) l-a depășit pe Lewis și a cucerit în premieră titlul mondial.

A fost o înfrângere amară pentru Hamilton, el ratând într-un final dramatic de cursă titlul cu numărul opt, performanță cu care l-ar fi depășit pe legendarul Michael Schumacher.

După săptămâni bune de incertitudine, Hamilton a revenit în lumea Formulei 1 și are gânduri clare în legătură cu noul sezon care va debuta în doar câteva săptămâni.

Britanicul îi asigură pe toți fanii Formulei 1 că ceea ce au văzut în ultima cursă a sezonului trecut (acel duel fantastic cu Max Verstappen) nu a fost nici pe departe varianta sa cea mai bună: "așteptați să vedeți acest an".

Lewis își anunță practic intențiile de a cuceri un nou titlu mondial alături de Mercedes, performanță care l-ar face cel mai important pilot din istoria acestui sport atât de iubit.

Sezonul 2022 al Marelui Circ va debuta pe 20 martie, cu Marele Premiu de la Bahrain. Vor urma Grand Prixurile din Arabia Saudită (27 martie) și Australia (10 aprilie).​

Mesajul lui Lewis Hamilton înainte de startul noului sezon din Formula 1:

S-ar putea să te intereseze și:

Lewis Hamilton și prezentarea noului monopost Mercedes: Britanicul dă cărțile pe față în privința retragerii

Formula 1: Michael Masi nu mai este director de cursă, ca urmare a deciziilor sale de la MP de la Abu Dhabi