Mohammed Ben Sulayem, noul șef FIA care l-a înlocuit pe Jean Todt, l-a contactat pe Lewis Hamilton înainte de sezonul competițional 2022, dar răspunsul pilotului britanic întârzie să apară.

HotNews.roFoto: Hotnews

De la finalul unuia dintre cele mai spectaculoase sezoane din istoria Formulei 1, terminat cu titlul pierdut dramatic în fața lui Max Verstappen, Lewis Hamilton a avut doar două apariții publice: atunci când a fost decorat cu titlul de cavaler al Marii Britanii și la despărțirea lui Valteri Bottas de echipa Mercedes.

La conducerea FIA (Federația Internaționala de Automobilism), Ben Sulayem i-a luat locul lui Jead Todt, iar primul menționat susține că a încercat să-l contacteze pe Lewis Hamilton.

"I-am trimis mesaje. Nu cred că este 100% pregătit să răspundă acum. Nu-l acuz. Îi înțeleg poziția ca pilot, dar totuși există reguli. Vor exista sancțiuni pentru că eu nu fac excepții.

Obiectivul meu este să trec prin dosarul de la Abu Dhabi (n.r. ultima cursă a sezonului, în care Max Verstappen a cucerit titlul în dauna lui Hamilton). Cred că după acea cursă, lucrurile se vor așeza. Nu putem să rămânem ancorați în trecut. Noi suntem cei care reprezentăm viitorul", a declarat Mohammed Ben Sulayem, conform Planetf1.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO FOTO Formula 1 intră într-o nouă eră în 2022 - Organizatorii promit spectacol odată cu noile monoposturi