Max Verstappen, actualul campion mondial din Formula 1, l-a păcălit pe colegul său de la Red Bull, Sergio Perez, susținând că i-a cumpărat o masină de 150.000 de euro.

Max Verstappen si Sergio Perez impartindu-si cadouri de CraciunFoto: Captura YouTube

Într-un filmuleț postat pe pagina de Youtube a Red Bull Racing, Perez și Verstappen și-au dat unul altuia cadouri de Crăciun.

Dacă olandezul lui Red Bull a primit un joc prin care învață cum să facă glume, dar și un binoclu (o aluzie la momentul în care Verstappen a descoperit o încălcare a regulamentului la mașina lui Lewis Hamilton), Sergio Perez s-a ales cu o mașinuță de jucărie.

Într-o felicitare oferită mexicanului, Verstappen a scris că îi oferă colegului său mașina sa preferată, o Honda NSX, care costă nu mai puțin de 150.000 de euro. În realitate, Verstappen i-a oferit o maşină NSX de jucărie.

Noul campion mondial nu s-a oprit aici, cumpărându-i și un bidon de mari dimensiuni lui Perez, care mereu se plânge că rămâne fără lichid în timpul curselor.

"Dragă Checo, îţi urez Crăciun fericit! Vreau să îţi ofer ceva care să îţi facă zilele de cursă mai plăcute. Ştiu cât de sete îţi este în timpul curselor, aşa că sper că acest cadou te va ajuta", scria Verstappen în felicitarea oferită lui Perez.

La finalul acestui sezon de Formula 1, Max Verstappen a câștigat dramatic titlul mondial. Olandezul l-a învins în ultima cursă, la Abu Dhabi, pe Lewis Hamilton, la capătul unui Mare Premiu dominat de britanic.

Momentele în care Max Verstappen și Sergio Perez își oferă cadouri de Crăciun:

Citește și: