Max Verstappen este noul campion al Formulei 1 după victoria dramatică în fața lui Lewis Hamilton în ultimul tur al Grand Prixului de la Abu Dhabi. Titlul mondial îi oferă olandezului o oportunitate pentru sezonul viitor, iar pilotul celor de la RedBull nu va ezita să facă o modificare.

HotNews.roFoto: Hotnews

Astfel, titlul mondial câștigat în acest an îi oferă lui Max ocazia de a-și schimba numărul de concurs. Celebrul 33 al olandezului nu va mai apărea pe monoposturile celor de la RedBull, acesta fiind înlocuit cu 1.

"De câte ori ai ocazia să conduci cu numărul 1 pe monopost? Este bine de asemenea și pentru marketing. Este un lucru inteligent să facem asta", și-a motivat Vestappen decizia de a trece de la 33 la 1 în sezonul viitor.

Ultima dată când campionul mondial a concurat cu numărul 1 pe monopost a fost în 2014, după cel de-al patrulea titlu consecutiv câștigat de Sebastian Vettel (tot alături de RedBull Racing Team).

Deși a câștigat ultimele patru titluri consecutive (înainte de cel de anul în curs), Lewis Hamilton nu a concurat cu numărul 1 pe monopost alegând să aibă 44 inscripționat pe mașină.

Nu toată lumea va fi neapărat mulțumită după decizia luată de Max Verstappen, printre aceștia aflându-se fanii înrăiți ai olandezului, cei care și-au făcut inclusiv tatuaje cu "Max 33".

S-ar putea să te intereseze pe aceeași temă: